Winkelwagen: 0 artikelen

Onze hondenproducten
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Nieuw!


Losse montgeklem Altranet fietsbeugel

Losse montgekle

28.00EUR

Oplaadbare Antiblafband van Zolux

 Deze handige oplaadbare antiblafband kunt u keer op keer opnieuw opladen.

 WERKING: 

De antiblafband van ZOLUX reageert wanneer uw hond op ongelegen ogenblikken blaft. Hij detecteert het blaffen met een trillingvoeler op de stembanden. Het gedrag van uw huisdier wordt gecorrigeerd door twee stimuli: een geluidssignaal en een prikkeling.

 Specificaties:

  • Gestroomlijnde Vormgeving
  • 2 jaar garantie
  • Spatwaterdicht, kan tegen regen, niet meer zwemmen
  • Wordt een magneet gebruikt om aan en uit te zetten, geen knopjes
  • Geen batterij maar accu (oplaadbaar) lange levensduur.

De training van uw huisdier kan enkele uren, maar ook verschillende dagen duren. Een goed afgerichte hond zal de aanwezigheid van de halsband merken, zelfs als deze uitgeschakeld is, en zal meer aandacht schenken aan uw bevelen. Doe de antiblafband elke dag uit en observeer het gedrag van uw hond, vooral wanneer u bij hem bent.  

Wanneer de band ingeschakeld is, mag u de hond op geen enkele andere manier meer straffen. U kunt de antiblafband uitlaten zodra u het gewenste resultaat bereikt heeft. Uw hond zal de boodschap perfect begrijpen en u zult aanzienlijke wijzigingen in zijn gedrag opmerken nadat hij enkele malen gestraft werd.  

De halsband waarschuwt het dier eerst met een geluid en een zeer lichte prikkel. Als het blijft blaffen, wordt het gestraft door een zachte maar steeds sterker worden elektrostatische prikkel. Dat is onaangenaam, maar totaal onschadelijk. Wanneer u het apparaat comfortabel hebt aangebracht rond de hals van uw hond, kunt u eventueel de vacht onder de elektroden wegknippen voor een goed contact met de huid. Haal stevig aan, totdat u nog twee vingers tussen de riem en de hals van de hond kunt steken. Schakel de antiblafband in met de magneet. 109.50EUR
Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht:


DrinkWell Platinum

DrinkWell Platinum

Shop InformatiePartners

Onze Shop

Wij zullen uw bestellingen en vragen met grote zorg verwerken.

Indien u vragen heeft over de producten in deze webshop vragen wij u, uw vraag per e-mail te stellen via info@hondenproducten.nl

Onze gegevens: 

Hondenproducten.nl
Lijnmarkt 24 bis
3511 KH Utrecht
Nederland

Onze bankgegevens: 

Rabobank IBAN: NL92 RABO 0330 0059 79

InformatieCategorieen