Winkelwagen: 0 artikelen

Onze hondenproducten
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Nieuw!


Zolux Transportbox

Zolux Transport

99.95EUR
Draadloze Omheining

Draadloze Omheining

De Instant Fence is een draadloze onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden.

Hoe werkt de Instant Fence?

De Instant Fence is makkelijk in gebruik, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De Instant Fence is een heel nieuwe concept welke de hond ontmoedigt om weg te lopen. Een ontvanger aan de halsband van de hond ontvangt een continu radiosignaal welke door de zender wordt uitgezonden. De zender heeft een bereik van maximaal Ø55 meter waarmee een veilige zone gecreëerd wordt waarbinnen de hond zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen.

Koop de Petsafe Draadloze Omheining

 

Instant Fence levertijd

In principe leveren wij binnen 2 of 3 dagen na ontvangst betaling.

Over Petsafe

Petsafe is bedacht door hondeneigenaren en ontwikkeld door hondenliefhebbers. Om de communicatie tussen mens en dier te vergemakkelijken heeft Petsafe een aantal producten ontwikkeld dat zich richt op de opvoeding, de veiligheid en het comfort van de huisdieren. De ontwikkelde apparatuur is een hulpmiddel om een hond op een diervriendelijke en efficiënte manier op te voeden. Om de ingebruikname van het product te verduidelijken, worden bij de meeste producten videocassettes en handleidingen geleverd.

Volgende
Shop InformatiePartners

Onze Shop

Wij zullen uw bestellingen en vragen met grote zorg verwerken.

Indien u vragen heeft over de producten in deze webshop vragen wij u, uw vraag per e-mail te stellen via info@hondenproducten.nl

Onze gegevens: 

Hondenproducten.nl
Lijnmarkt 24 bis
3511 KH Utrecht
Nederland

Onze bankgegevens: 

Rabobank IBAN: NL92 RABO 0330 0059 79

InformatieCategorieen